Baner ze zdjęciem biblioteki

XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : (Record no. 47872)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01413cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003969802
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103355.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030618s1997 pl | |101 ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8390649055
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749563909
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GD PAN/KM
Instytucja, która wprowadziła rekord GD PAN/KM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD PAN/MO
-- WA U/MPu
-- GD PAN/JMSs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" :
Ciąg dalszy tytułu streszczenie doniesień /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, Politechnika Gdańska, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Morski Instytut Rybacki, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział w Gdańsku ; [kom. nauk. Bronisław Drozdowski et al.].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sesja Naukowa "Postepy w technologii i chemii żywności", 28
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy PG,
Data wydania cop. 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 315, [6] s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76975
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80763
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97219
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Drozdowski, Bronisław
Daty biograficzne (1928-2017).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 27808
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska Akademia Nauk.
Nazwa jednostki podrzędnej Komitet Technologii i Chemii Żywności.
9 (RLIN) 11342
920 ## -
-- 83-906490-5-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.12.2015 35.00 155644 II   M 24 1000136645 16.12.2015 1 16.12.2015 Książki
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.12.2015 35.00 155649 II   155649 II 1000136652 16.12.2015 1 16.12.2015 Książki