Doskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym : (Record no. 47900)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 00996cam a2200229 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003581192 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231115045.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 151215s1986 pl a |100 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1412064144 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
| -- | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Doskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym : |
| Ciąg dalszy tytułu | XVII Sesja Naukowa : Łódź, 26-27 czerwca 1986. |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 2 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Łódź : |
| Nazwa wydawcy | [wydawca nieznany], |
| Data wydania | 1986. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | Stron XIII, 325-745 : |
| Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
| Wymiary | 20 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia przy referatach. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | biotechnologia |
| Określnik formy | konferencje. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 80771 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska Akademia Nauk. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Komitet Technologii i Chemii Żywności. |
| Określenie rodzaju współpracy | Instytucja sprawcza |
| 9 (RLIN) | 11342 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 17.12.2015 | 30.00 | 2 | 165652 | 165652 | 1000135271 | 17.12.2015 | 1 | 17.12.2015 | Książki |
