Baner ze zdjęciem biblioteki

Doskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym : (Record no. 47900)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00996cam a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003581192
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115045.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151215s1986 pl a |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412064144
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Doskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym :
Ciąg dalszy tytułu XVII Sesja Naukowa : Łódź, 26-27 czerwca 1986.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy [wydawca nieznany],
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość Stron XIII, 325-745 :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy referatach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80771
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska Akademia Nauk.
Nazwa jednostki podrzędnej Komitet Technologii i Chemii Żywności.
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 11342
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 17.12.2015 30.00 2 165652   165652 1000135271 17.12.2015 1 17.12.2015 Książki