Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01190cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003539600 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112224.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
151027s2015 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788301182991 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)932188109 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/ISOs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zakwas : |
Ciąg dalszy tytułu |
technologia w piekarni / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Handbuch Sauerteig |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe PWN SA, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
408 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. po rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik rzeczowy |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75985 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Błaszczak, Agnieszka. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
45814 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Brandt, Markus J. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47433 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gänzle, Michael G. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
47434 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe PWN. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
17987 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Materiały określone |
Okładka |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003539600.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003539600.jpg</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-01-18299-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |