Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia dla biegaczy : (Record no. 47984)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01004cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003519997
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110916.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151001s2015 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324521289
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)924921829
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/HS
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/HS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Domaradzka, Violetta
Daty biograficzne (1977- ).
9 (RLIN) 47497
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia dla biegaczy :
Ciąg dalszy tytułu siła z roślin /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Violetta Domaradzka, Robert Zakrzewski, Damian Parol.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Publicat,
Data wydania cop. 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 240 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Biegacze
Określnik rzeczowy żywienie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112570
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegańska
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112571
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zakrzewski, Robert
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (sport).
9 (RLIN) 47498
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Parol, Damian.
9 (RLIN) 47499
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Publicat.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43336
920 ## -
-- 978-83-245-2128-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 07.01.2016 20.94 0105020 5 Ne 105 1000136710 10.12.2019 10.12.2019 1 07.01.2016 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.01.2016 20.94 155701 II   155701 II 1000136751 08.01.2016   1 08.01.2016 Książki