Baner ze zdjęciem biblioteki

Zdrowie na talerzu : (Record no. 48003)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01154cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003568856
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114223.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151201s2015 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365170576
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)932228746
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/MK
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/MK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GDY 17/IKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cross, Maria.
9 (RLIN) 47536
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zdrowie na talerzu :
Ciąg dalszy tytułu postaw na świadome odżywianie każdego dnia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maria Cross ; [tłumaczenie Grzegorz Ciecieląg].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Food, and how to make healthy meal of it :
Ciąg dalszy tytułu a guide to eating and drinkin well
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Vivante,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 204, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92291
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy wydawnictwa popularne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94206
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ciecieląg, Grzegorz.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 46971
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46649
920 ## -
-- 978-83-65170-57-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 08.01.2016 19.74 0105041   Ne 099 1000136732 08.01.2016 1 08.01.2016 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2016 19.74 155723 II 1 St 02 1000136771 28.03.2018 1 11.01.2016 Książki 28.03.2018