Baner ze zdjęciem biblioteki

Jaglany detoks / (Record no. 48024)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01020cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003564773
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113933.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151126s2015 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376425894
Qualifying information opr. twarda
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376426389
Qualifying information opr. miękka
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)932221636
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BK
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BKs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zaremba, Marek
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (dietetyka).
9 (RLIN) 47551
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jaglany detoks /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek Zaremba.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bielsko Biała :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Pascal,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 335, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 334.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (kasza jaglana).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109337
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuracje oczyszczające.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92163
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Pascal.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42936
920 ## -
-- 978-83-7642-589-4
-- opr. twarda
920 ## -
-- 978-83-7642-638-9
-- opr. miękka
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.01.2016 29.94 155698 II 5 Sm 39 1000136783 30.05.2025 29.01.2020 1 11.01.2016 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 13.01.2016 29.94 0105017 2 Ng 111 1000136806 10.05.2018 10.05.2018 1 13.01.2016 Skrypty