Baner ze zdjęciem biblioteki

Dobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej : (Record no. 4847)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01204cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002597693
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111352.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 010402s1999 pl | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8390836955
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812733363
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
110 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Chilled Food Association.
9 (RLIN) 2257
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej :
Ciąg dalszy tytułu wytyczne /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Guidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Agencja Informacji Wydawniczych IPS,
Data wydania 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 79 k. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Karty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80802
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy schładzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80814
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wiśniewska, Małgorzata
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (tłumacz).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 15625
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zalewski, Jan
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (tłumacz).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 16128
920 ## -
-- 83-908369-5-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.04.2001 38.00 118510 III   118510 III 1000044516 04.04.2001 1 04.04.2001 Książki