MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01204cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002597693 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111352.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
010402s1999 pl | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8390836955 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)812733363 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
110 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Chilled Food Association. |
9 (RLIN) |
2257 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Dobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej : |
Ciąg dalszy tytułu |
wytyczne / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Stowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Guidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Agencja Informacji Wydawniczych IPS, |
Data wydania |
1999. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
79 k. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Karty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80802 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
schładzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80814 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wiśniewska, Małgorzata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(tłumacz). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
15625 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zalewski, Jan |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(tłumacz). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
16128 |
920 ## - |
-- |
83-908369-5-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |