Baner ze zdjęciem biblioteki

Ćwiczenia z mikrobiologii żywności / (Rekord nr 48485)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01100cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003051224
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100024.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140314s2009 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788360571064
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)876466330
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MJ
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jakubczak, Antoni
Daty biograficzne (1954-2012).
9 (RLIN) 47970
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ćwiczenia z mikrobiologii żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Antoni Jakubczak, Milena Alicja Stachelska ; Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łomża :
Nazwa wydawcy PWSIiP,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 235 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mikrobiologia
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74720
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80797
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stachelska, Milena Alicja.
9 (RLIN) 47971
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości (Łomża).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 44167
920 ## -
-- 978-83-60571-06-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.02.2016 23.29 156011 II   156011 II 1000137185 25.02.2016 1 25.02.2016 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.02.2016 23.29 0105220 1 Me 16 1000137199 27.01.2022 1 26.02.2016 Skrypty 27.01.2022