Ćwiczenia z mikrobiologii żywności / (Rekord nr 48485)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01100cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003051224 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231100024.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 140314s2009 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788360571064 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)876466330 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | SZCZ ZUT/MJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | SZCZ ZUT/MJ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jakubczak, Antoni |
Daty biograficzne | (1954-2012). |
9 (RLIN) | 47970 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ćwiczenia z mikrobiologii żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Antoni Jakubczak, Milena Alicja Stachelska ; Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Łomża : |
Nazwa wydawcy | PWSIiP, |
Data wydania | 2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 235 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mikrobiologia |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74720 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | mikrobiologia |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80797 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Stachelska, Milena Alicja. |
9 (RLIN) | 47971 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości (Łomża). |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 44167 |
920 ## - | |
-- | 978-83-60571-06-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 25.02.2016 | 23.29 | 156011 II | 156011 II | 1000137185 | 25.02.2016 | 1 | 25.02.2016 | Książki | ||||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 26.02.2016 | 23.29 | 0105220 | 1 | Me 16 | 1000137199 | 27.01.2022 | 1 | 26.02.2016 | Skrypty | 27.01.2022 |