Polskie białko : (Record no. 48539)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01175cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003625651 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091322.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 160217s2016 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788393601929 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414606009 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Polskie białko : |
Ciąg dalszy tytułu | rośliny strączkowe i motylkowate drobnonasienne : [poradnik dla producentów] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | przygot. do dr. Ewa Obidzińska i Grzegorz Milewski. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 3. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Biznes Press, |
Data wydania | 2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 80 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. kolor. ; |
Wymiary | 20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na s. tyt.: Specjalny dodatek do dwutygodnika "Agro Serwis" przygot. wspólnie z placówkami naukowymi i firmami zainteresowanymi rozwojem uprawy roślin wysokobiałkowych. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Podtyt. z okł. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Rośliny strączkowe |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 91866 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Milewski, Grzegorz |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (rolnictwo). |
Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
9 (RLIN) | 22570 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Obidzińska, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy | Oprac. |
9 (RLIN) | 48016 |
920 ## - | |
-- | 978-83-936019-2-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 01.03.2016 | 15.00 | 155890 II | 4 | Hb 56 | 1000139480 | 24.01.2023 | 24.01.2023 | 1 | 01.03.2016 | Książki |