Baner ze zdjęciem biblioteki

Learning better nutrition : (Record no. 48740)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00926cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003642995
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092500.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160308s1971 it a |000 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)946320910
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ritchie, Jean A. S.
9 (RLIN) 48172
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Learning better nutrition :
Ciąg dalszy tytułu a second study of approaches and techniques /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności by Jean A. S. Ritchie.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 3rd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rome :
Nazwa wydawcy Food and Agriculture Organization of the United Nations,
Data wydania 1971.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 264 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii FAO Nutritional Studies ;
Numeracja no. 20
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 240-264.
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element FAO.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 3675
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł FAO Nutritional Studies
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0071-7088
Numeracja no. 20
9 (RLIN) 68105
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.03.2016 9.00 165996   165996 1000137236 21.03.2016 1 21.03.2016 Książki