Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01237cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003499380 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105521.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150901s2015 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788379694358 |
Qualifying information |
wersja papierowa |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788379697519 |
Qualifying information |
wersja online |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)924723362 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł U/ew |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł U/ew |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/ew |
-- |
GD U/AEKs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
ja2015009469 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bryła, Paweł. |
9 (RLIN) |
34340 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych : |
Ciąg dalszy tytułu |
perspektywa sprzedawcy i konsumenta / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Paweł Bryła. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Łódź : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
440, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 387-407. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty regionalne |
Określnik rzeczowy |
komercjalizacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113094 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność naturalna |
Określnik rzeczowy |
komercjalizacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
92611 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Postawy konsumentów. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
120244 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Łódzki. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41567 |
920 ## - |
-- |
978-83-7969-435-8 |
-- |
wersja papierowa |
920 ## - |
-- |
978-83-7969-751-9 |
-- |
wersja online |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |