Baner ze zdjęciem biblioteki

Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych : (Rekord nr 48780)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01237cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003499380
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105521.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150901s2015 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379694358
Qualifying information wersja papierowa
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379697519
Qualifying information wersja online
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)924723362
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/ew
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/ew
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/ew
-- GD U/AEKs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2015009469
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bryła, Paweł.
9 (RLIN) 34340
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych :
Ciąg dalszy tytułu perspektywa sprzedawcy i konsumenta /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Paweł Bryła.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Łódź :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 440, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 387-407.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty regionalne
Określnik rzeczowy komercjalizacja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113094
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy komercjalizacja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 92611
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Postawy konsumentów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 120244
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Łódzki.
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41567
920 ## -
-- 978-83-7969-435-8
-- wersja papierowa
920 ## -
-- 978-83-7969-751-9
-- wersja online
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 23.03.2016 34.80 156040 II 1 Cb 15 1000137263 15.06.2021 15.06.2021 1 23.03.2016 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.04.2016 34.80 0105237 1 Ma 10 1000137297 23.01.2019 23.01.2019 1 06.04.2016 Skrypty