Comité mixte FAO/OMS d'experts de l'hygiène du lait : (Record no. 48827)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01059cam a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003659061 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231093535.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 160324s1960 it |000 0 fre c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1414623609 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JM |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJs |
| -- | KR 197/MM |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Comité mixte FAO/OMS d'experts de l'hygiène du lait : |
| Ciąg dalszy tytułu | deuxième rapport. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Rome : |
| Nazwa wydawcy | Organisation des Nations Unies pour l'Alimentation et l'Agriculture, |
| Data wydania | 1960. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 60 s. ; |
| Wymiary | 23 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Etudes agricoles de la FAO ; |
| Numeracja | no 52 |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Série de Rapports Techniques / Organisation Mondiale de la Santé ; |
| Numeracja | No. 197 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Higiena mleka. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 99377 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | FAO. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 3675 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Etude Agricole de la FAO |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 1014-417X |
| Numeracja | no 52 |
| 9 (RLIN) | 68135 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Série de Rapports Techniques - Organisation Mondiale de la Santé |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0373-3998 |
| Numeracja | No. 197 |
| 9 (RLIN) | 68107 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 31.03.2016 | 3.00 | 166038 | 166038 | 1000139602 | 31.03.2016 | 1 | 31.03.2016 | Książki |
