Baner ze zdjęciem biblioteki

Further studies of the influence of different levels of fat intake upon milk secretion / (Record no. 48837)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01178cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003661666
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093708.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160330s1944 xxua |000 0 eng c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)946447750
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Loosli, John K.
9 (RLIN) 8490
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Further studies of the influence of different levels of fat intake upon milk secretion /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności J. K. Loosli, L. A. Maynard and H. L. Lucas.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Ithaca N. Y. :
Nazwa wydawcy The University,
Data wydania 1944.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 32 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Memoir / Cornell University. Agricultural Experiment Station ;
Numeracja 265
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 31-32.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe mleka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78674
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Maynard, Leonard Amby
Daty biograficzne (1887-1972).
9 (RLIN) 9053
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lucas, H. L.
9 (RLIN) 48278
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Cornell University.
Nazwa jednostki podrzędnej New York State Agricultural Experiment Station.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43865
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Memoir - Cornell University. Agricultural Experiment Station
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0096-7254
Numeracja 265
9 (RLIN) 67601
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 01.04.2016 4.00 165866   165866 1000135602 01.04.2016 1 01.04.2016 Książki