MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01178cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003661666 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093708.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160330s1944 xxua |000 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)946447750 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Loosli, John K. |
9 (RLIN) |
8490 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Further studies of the influence of different levels of fat intake upon milk secretion / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
J. K. Loosli, L. A. Maynard and H. L. Lucas. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Ithaca N. Y. : |
Nazwa wydawcy |
The University, |
Data wydania |
1944. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
32 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Memoir / Cornell University. Agricultural Experiment Station ; |
Numeracja |
265 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 31-32. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe mleka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78674 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Maynard, Leonard Amby |
Daty biograficzne |
(1887-1972). |
9 (RLIN) |
9053 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lucas, H. L. |
9 (RLIN) |
48278 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Cornell University. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
New York State Agricultural Experiment Station. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43865 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Memoir - Cornell University. Agricultural Experiment Station |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0096-7254 |
Numeracja |
265 |
9 (RLIN) |
67601 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |