Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : (Record no. 48847)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01240cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002958968
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231085929.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131114s2013 pl a f p |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302140778
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)864407564
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/MSo
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/MSo
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Konarzewska, Małgorzata.
9 (RLIN) 19069
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania cop. 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 247, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wyd.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 245-247.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71963
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lada, Ewa Hanna.
9 (RLIN) 48302
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zielonka, Barbara
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (gastronomia).
9 (RLIN) 19098
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-14077-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 11.04.2016 34.26 156064 II   Sr 21 1000139616 11.04.2016 1 11.04.2016 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.04.2016 34.26 0105258 1 Nc 35 1000139669 19.03.2025 1 14.04.2016 Skrypty 12.01.2024