MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01138cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003657211 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093423.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160322s2015 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372999801 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)946410311 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ ZUT/MG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ ZUT/MGs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
SZCZ ZUT/KK |
-- |
SIEDL 001/AD |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jankowski, Jan |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(zootechnika). |
9 (RLIN) |
5915 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sód w żywieniu drobiu : |
Ciąg dalszy tytułu |
wybrane zagadnienia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jan Jankowski, Zenon Zduńczyk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, |
Data wydania |
cop. 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
72, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drób |
Określnik rzeczowy |
żywienie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71188 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sód w żywieniu. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
85479 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sód |
Określnik rzeczowy |
skutki fizjologiczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113132 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zduńczyk, Zenon. |
9 (RLIN) |
16262 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Spółdzielcze. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42803 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41128 |
920 ## - |
-- |
978-83-7299-980-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |