Baner ze zdjęciem biblioteki

Evaluation des additifs alimentaires. Normes d'identité et de pureté et évaluation toxicologique des additifs alimentaires: divers solvants d'extraction et autres substances; examen de l'efficacité technique de certains agents antimicrobiens. 14e rapport du Comité mixte F.A.O./O.M.S. d'experts des additifs alimentaires. Genève, 24 juin-2 juillet 1970 / (Rekord nr 48898)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01495cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003666624
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094031.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160405s1971 it f |000 0 fre c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)948841475
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Evaluation des additifs alimentaires. Normes d'identité et de pureté et évaluation toxicologique des additifs alimentaires: divers solvants d'extraction et autres substances; examen de l'efficacité technique de certains agents antimicrobiens. 14e rapport du Comité mixte F.A.O./O.M.S. d'experts des additifs alimentaires. Genève, 24 juin-2 juillet 1970 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności publié par la FAO et l'OMS.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł 14 rapport du Comité mixte FAO/OMS d'experts des Additifs alimentaires
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rome :
Nazwa wydawcy Organisation des Nations Unies pour l'alimentation et l'agriculyure,
Data wydania 1971.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 39, [1] s. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Organisation Mondiale de la Santé, Série de Rapports Techniques,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0373-3998 ;
Numeracja no 462
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Réunions de la FAO sur la Nutrition. Rapport ;
Numeracja no 48
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element FAO.
9 (RLIN) 3675
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Światowa Organizacja Zdrowia.
9 (RLIN) 16700
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Série de Rapports Techniques - Organisation Mondiale de la Santé
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0373-3998
Numeracja 462
9 (RLIN) 68107
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Réunions de la FAO sur la Nutrition.
Nazwa podserii/części/sekcji Rapport
Numeracja no 48
9 (RLIN) 68106
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.04.2016 3.00 166003   166003 1000137318 11.04.2016 1 11.04.2016 Książki