Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01495cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003666624 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094031.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160405s1971 it f |000 0 fre c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)948841475 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/EW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Evaluation des additifs alimentaires. Normes d'identité et de pureté et évaluation toxicologique des additifs alimentaires: divers solvants d'extraction et autres substances; examen de l'efficacité technique de certains agents antimicrobiens. 14e rapport du Comité mixte F.A.O./O.M.S. d'experts des additifs alimentaires. Genève, 24 juin-2 juillet 1970 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
publié par la FAO et l'OMS. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
14 rapport du Comité mixte FAO/OMS d'experts des Additifs alimentaires |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Rome : |
Nazwa wydawcy |
Organisation des Nations Unies pour l'alimentation et l'agriculyure, |
Data wydania |
1971. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
39, [1] s. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Organisation Mondiale de la Santé, Série de Rapports Techniques, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0373-3998 ; |
Numeracja |
no 462 |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Réunions de la FAO sur la Nutrition. Rapport ; |
Numeracja |
no 48 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
FAO. |
9 (RLIN) |
3675 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Światowa Organizacja Zdrowia. |
9 (RLIN) |
16700 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Série de Rapports Techniques - Organisation Mondiale de la Santé |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0373-3998 |
Numeracja |
462 |
9 (RLIN) |
68107 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Réunions de la FAO sur la Nutrition. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Rapport |
Numeracja |
no 48 |
9 (RLIN) |
68106 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |