MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01004cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002942853 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231115522.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
131024s2013 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372592125 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)863103746 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/RL |
-- |
LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czernyszewicz, Eugenia. |
9 (RLIN) |
2767 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
System zarządzania jakością w organizacji : |
Ciąg dalszy tytułu |
funkcjonowanie, doskonalenie, dokumentowanie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Eugenia Czernyszewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
177, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Normy ISO 9000. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75287 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zarządzanie jakością. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82649 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41085 |
920 ## - |
-- |
978-83-7259-212-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |