Food chemistry : (Record no. 492)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01103cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002597422 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111340.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 980304s1987 gw a | |001 ||eng|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3540150439 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0387150439 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)812732834 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/MP |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | eng |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Belitz, Hans-Dieter |
Daty biograficzne | (1931- ). |
9 (RLIN) | 970 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Food chemistry : |
Ciąg dalszy tytułu | with 345 figures and 458 tables / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | H.-D. Belitz, W.Grosch. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | [Wyd. 2] / |
Ciąg dalszy strefy wydania | transl. from the second German Edition by D. Hadziyev. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin ; |
-- | Heidelberg : |
Nazwa wydawcy | Springer-Verlag, |
Data wydania | 1987. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 774 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il., wykr. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80820 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | analiza. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80765 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Grosch, Werner |
Daty biograficzne | (1934- ). |
9 (RLIN) | 4711 |
920 ## - | |
-- | 3-540-15043-9 |
920 ## - | |
-- | 0-387-15043-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.04.1998 | 358.85 | 143852 II | 1 | 143852 II | 1000003593 | 25.09.2027 | 28.06.2017 | 28.06.2017 | 1 | 03.04.1998 | Depozyt |