Baner ze zdjęciem biblioteki

Pracownia gastronomiczna : (Record no. 49506)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01344cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003509403
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110221.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150916s2015 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302149757
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)947759881
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/KK
-- WA M/ES
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kmiołek, Anna.
9 (RLIN) 45738
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Pracownia gastronomiczna :
Ciąg dalszy tytułu kwalifikacja T. 6 : sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Kmiołek-Gizara.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sporządzanie potraw i napojów :
Ciąg dalszy tytułu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania cop. 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 248 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Praktyczna Nauka Zawodu
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 348.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83206
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Praktyczna Nauka Zawodu
9 (RLIN) 68193
920 ## -
-- 978-83-02-14975-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 31.05.2016 41.82 180694 III   180694 III 1000139205 31.05.2016 1 31.05.2016 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.05.2016 41.82 0105349   Nc 19 1000139219 31.05.2016 1 31.05.2016 Skrypty