Pracownia gastronomiczna : (Record no. 49506)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01344cam a2200325 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003509403 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231110221.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 150916s2015 pl a f f |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302149757 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)947759881 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | SZCZ ZUT/MG |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | SZCZ ZUT/MG |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | SZCZ ZUT/KK |
| -- | WA M/ES |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Kmiołek, Anna. |
| 9 (RLIN) | 45738 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Pracownia gastronomiczna : |
| Ciąg dalszy tytułu | kwalifikacja T. 6 : sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Anna Kmiołek-Gizara. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Sporządzanie potraw i napojów : |
| Ciąg dalszy tytułu | technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
| Data wydania | cop. 2015. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 248 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. kolor. ; |
| Wymiary | 29 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Praktyczna Nauka Zawodu |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Na okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 348. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 71962 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia |
| Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 83206 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 41003 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Praktyczna Nauka Zawodu |
| 9 (RLIN) | 68193 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-02-14975-7 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 31.05.2016 | 41.82 | 180694 III | 180694 III | 1000139205 | 31.05.2016 | 1 | 31.05.2016 | Książki | ||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 31.05.2016 | 41.82 | 0105349 | Nc 19 | 1000139219 | 31.05.2016 | 1 | 31.05.2016 | Skrypty |
