Baner ze zdjęciem biblioteki

Jadalne kwiaty / (Record no. 49511)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01084cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003672641
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094431.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160412s2016 pl a g |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376427034
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)948850272
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/KK
-- SZCZ 010/JT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kalemba-Drożdż, Małgorzata.
9 (RLIN) 48892
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jadalne kwiaty /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Kalemba-Drożdż.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Bielsko-Biała :
Nazwa wydawcy Pascal,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 351 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: 178 przepisów na dania z kwiatów. Kwiaty dla większości z nas piękna i barwna ozdoba, tym razem lądują na... talerzu. Ta książka to zaproszenie do fascynującej kulinarnej przygody! Ewa Wachowicz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 351.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (kwiaty).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 107769
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Pascal.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42936
920 ## -
-- 978-83-7642-703-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.05.2016 26.94 156262 II 5 Ng 112 1000139209 31.10.2023 31.10.2023 1 31.05.2016 Książki