Engineering Properties of Foods / (Rekord nr 4975)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01103cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002516543 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231102158.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 120612s1986 xxua g |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0824775260 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)805264094 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BG |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Engineering Properties of Foods / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ed. by M. A. Rao, S. S. H. Rizvi. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York : |
Nazwa wydawcy | Marcel Dekker, Inc., |
Data wydania | cop. 1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | VIII, 398 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Food Science and Technology : a series of monographs and texbooks ; |
Numeracja | 19 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | aparatura i sprzęt. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76971 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | analiza. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80765 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rao, M. A. |
Daty biograficzne | (1937- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 11921 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rizvi, S. S. H. |
Daty biograficzne | (1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 12116 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc |
Numeracja | 19 |
9 (RLIN) | 63270 |
920 ## - | |
-- | 0-8247-7526-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Razem prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 10.05.2001 | 53566.00 | 127351 II | 1 | 1 | 127351 II | 1000045102 | 22.11.2027 | 04.04.2024 | 05.04.2019 | 1 | 10.05.2001 | Depozyt |