Baner ze zdjęciem biblioteki

Engineering Properties of Foods / (Rekord nr 4975)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01103cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002516543
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102158.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120612s1986 xxua g |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824775260
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)805264094
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BG
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BG
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Engineering Properties of Foods /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by M. A. Rao, S. S. H. Rizvi.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker, Inc.,
Data wydania cop. 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VIII, 398 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a series of monographs and texbooks ;
Numeracja 19
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76971
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rao, M. A.
Daty biograficzne (1937- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 11921
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rizvi, S. S. H.
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 12116
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 19
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-7526-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.05.2001 53566.00 127351 II 1 1 127351 II 1000045102 22.11.2027 04.04.2024 05.04.2019 1 10.05.2001 Depozyt