Baner ze zdjęciem biblioteki

Computer-aided techniques in food technology / (Record no. 4982)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00990cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002597717
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250314224440.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 010514s1983 xxua | |001 ||eng|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824713834
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812733393
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Computer-aided techniques in food technology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Israel Saguy.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- Basel :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 1983.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość X, [1], 494 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science : a series of monographs / Marcel Dekker, Inc. ;
Numeracja 8
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy informatyka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76974
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Saguy, Israel
Daty biograficzne (1946- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 12592
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 8
9 (RLIN) 63268
920 ## -
-- 0-8247-1383-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 14.05.2001 999999.99 135778 II 1 1 135778 II 1000045168 08.07.2025 05.04.2019 1 14.05.2001 Książki