Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności : (Rekord nr 49852)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01611cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003723300
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101810.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160608s2016 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380850040
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)953153362
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DS
-- KR U/JAKs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grudowski, Piotr.
9 (RLIN) 4737
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności :
Ciąg dalszy tytułu systemy, metody, narzędzia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Difin,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 198 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 185-190.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania: inżynierskiego, produkcją i jakością oraz towaroznawstwa.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zarządzanie jakością
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90319
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bezpieczeństwo żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104569
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Towary
Określnik rzeczowy bezpieczeństwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79067
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szpakowska, Maria Jolanta.
9 (RLIN) 49114
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brodnicka, Elwira.
9 (RLIN) 49115
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Marjańska, Ewa.
9 (RLIN) 49116
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Celmerowski, Zbigniew.
9 (RLIN) 49117
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Difin.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41596
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Materiały określone Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-8085-004-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.06.2016 36.00 156338 II   156338 II 1000137507 24.06.2016 1 24.06.2016 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 27.06.2016 36.00 0105391 1 Mb 32 1000137514 07.02.2018 1 27.06.2016 Skrypty 07.02.2018