Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01611cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003723300 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101810.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160608s2016 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788380850040 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)953153362 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/ISOs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DS |
-- |
KR U/JAKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grudowski, Piotr. |
9 (RLIN) |
4737 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
systemy, metody, narzędzia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Difin, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
198 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 185-190. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania: inżynierskiego, produkcją i jakością oraz towaroznawstwa. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zarządzanie jakością |
Określnik rzeczowy |
aspekt ekonomiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90319 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
104569 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80785 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Towary |
Określnik rzeczowy |
bezpieczeństwo. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79067 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szpakowska, Maria Jolanta. |
9 (RLIN) |
49114 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Brodnicka, Elwira. |
9 (RLIN) |
49115 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Marjańska, Ewa. |
9 (RLIN) |
49116 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Celmerowski, Zbigniew. |
9 (RLIN) |
49117 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Difin. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41596 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Materiały określone |
Okładka |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-8085-004-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |