MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01334cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003560899 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113650.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
151123s1968 pl f |001 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414592469 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/WO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/WOs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/HP |
-- |
WA M/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mleko i przetwory mleczarskie : |
Ciąg dalszy tytułu |
wyciągi z norm obowiązujących na dzień 1 lipca 1968 r. / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
zebrali i oprac. Tadeusz Gawełek, Bronisław Hyziak. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 popr. i uaktualnione. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne, |
Data wydania |
1968. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
135 s. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Wykaz norm i i dokumentów objętych zbiorem s. 134-135. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla pracowników handlu, towaroznawców, zaopatrzeniowców i kierowników sklepów zajmujących się odbiorem jakościowym, zamawianiem i sprzedażą oraz dla pracowników służby kontroli jakości w przemyśle mleczarskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74852 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84294 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gawełek, Tadeusz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
49196 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Hyziak, Bronisław. |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
49197 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40972 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |