MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01541cam a2200385 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003747279 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103402.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160706s2016 pl g |101 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788377301906 |
Błędny ISBN |
97883773001906 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)958190091 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
GD U/1AA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
GD U/1AAs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
SIEDL 001/EC |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Avalon, |
Data wydania |
cop. 2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
444 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. red. błędny ISBN. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Materiały konf. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 395-428. Indeks. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt społeczny |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113804 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
historia |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113805 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zwyczaje żywieniowe |
Określnik rzeczowy |
aspekt społeczny |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113806 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Posiłki |
Określnik rzeczowy |
aspekt społeczny |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113807 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jędrzejewski, Przemysław. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
48612 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Magiera, Piotr. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
49232 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Skrężyna, Klaudia. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
49220 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szuster, Gabriel |
Daty biograficzne |
(1986- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
48613 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Avalon T. Janowski. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41019 |
920 ## - |
-- |
978-83-7730-190-6 |
-- |
978-83-77300-190-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |