Anthocyanins in fruits, vegetables, and grains / (Record no. 5018)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00947cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001581651 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231104523.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 970625s1993 xxua |00 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0849301726 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751323681 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/JK |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Mazza, G. |
Daty biograficzne | (1946- ). |
9 (RLIN) | 9091 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Anthocyanins in fruits, vegetables, and grains / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | G. Mazza, E. Miniati. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Boca Raton : |
Nazwa wydawcy | CRC Pres, Inc., |
Data wydania | 1993. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [22], 362 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zboża |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80208 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Owoce |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75780 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warzywa |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 79566 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Miniati, Enrico |
Daty biograficzne | (1945- ). |
9 (RLIN) | 9428 |
920 ## - | |
-- | 0-8493-0172-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 22.05.2001 | 638.72 | 141683 II | 141683 II | 1000045341 | 22.05.2001 | 1 | 22.05.2001 | Książki |