Baner ze zdjęciem biblioteki

Zdobniki ciastkarskie BN-76/2600-03 / (Record no. 50213)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01702cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003425187
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100537.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150506s1976 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)909995179
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/AW
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/AW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EM
-- LUBL 64/AW
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Orłowski, Aleksander
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (inżynier).
9 (RLIN) 49271
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zdobniki ciastkarskie BN-76/2600-03 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Aleksander Orłowski ; oprac. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-76/2600-03
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-2600-03:1976
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1976.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 6 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt. Norma Branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa IV 73.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 10 lutego 1976 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1976 r. ; Zastępuje BN-68/2600-03.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 10 lutego 1976 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1976 r. ; Zastępuje BN-68/2600-03.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113801
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
9 (RLIN) 49272
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.08.2016 0.00 PN-2223   PN-2223 1000137769 16.08.2016 1 16.08.2016 Normy