Baner ze zdjęciem biblioteki

Narzędzia piekarskie - Łopaty piekarskie BN-76/4582-01. (Record no. 50219)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01163cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003758996
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104159.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160720s1976 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414632488
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- BYDG 22/AJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Narzędzia piekarskie - Łopaty piekarskie BN-76/4582-01.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-76/4582-01
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-4582-01: 1976
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Łopaty piekarskie
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1976.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 3 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa IV 73.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny rózwież w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-63/4522-01.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 10 lutego 1976 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 10 lutego 1976 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast BN-63/4522-01.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113869
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://dlibra.utp.edu.pl/publication/2691">http://dlibra.utp.edu.pl/publication/2691</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.08.2016 0.00 PN-2224   PN-2224 1000137775 16.08.2016 1 16.08.2016 Normy