Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07 : (Record no. 50293)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01056cam a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003771336 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20250723174005.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 160822s1979 xx f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1414601840 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07 : |
| Ciąg dalszy tytułu | uzupełnienie. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | BN-79/8151-07 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | BN-8151-07: 1979 |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | [S.l. : |
| Nazwa wydawcy | s.n., |
| Data wydania | ca 1979]. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 2 s. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Grupa katalogowa XII 11. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Załącznik do Zarządzenia nr 9/79 Dyrektora do spraw Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Oddział Produkcji WSS SPOŁEM z dnia 3.11.1979 r. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113797 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 29.08.2016 | 0.00 | PN-2976 | PN-2976 | 1000138114 | 29.08.2016 | 1 | 29.08.2016 | Normy |
