Baner ze zdjęciem biblioteki

Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07 : (Record no. 50293)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01056cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003771336
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250723174005.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160822s1979 xx f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414601840
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07 :
Ciąg dalszy tytułu uzupełnienie.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-79/8151-07
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8151-07: 1979
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [S.l. :
Nazwa wydawcy s.n.,
Data wydania ca 1979].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa XII 11.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Załącznik do Zarządzenia nr 9/79 Dyrektora do spraw Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Oddział Produkcji WSS SPOŁEM z dnia 3.11.1979 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113797
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 29.08.2016 0.00 PN-2976   PN-2976 1000138114 29.08.2016 1 29.08.2016 Normy