Baner ze zdjęciem biblioteki

Przemysłowe urządzenia chłodnicze - Zawory odpowietrzające na czynniki chlorowcopochodne BN-81/2552-15 / (Record no. 50315)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01923cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003492816
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105054.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150817s1982 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)924677763
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/HT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/HT
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EM
-- LUBL 64/HT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Skowron, Eugeniusz
Daty biograficzne (1927- ).
9 (RLIN) 49333
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przemysłowe urządzenia chłodnicze - Zawory odpowietrzające na czynniki chlorowcopochodne BN-81/2552-15 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Eugeniusz Skowron ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych CEBEA w Krakowie].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Zawory odpowietrzające na czynniki chlorowcopochodne
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-81/2552-15
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-2552-15:1981
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1982.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na str. tyt.: Norma Branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa IV 87.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych CEBEA ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych CHEMAK dnia 8 września 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lkwietnia 1982 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych CEBEA ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych CHEMAK dnia 8 września 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lkwietnia 1982 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
-- normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113833
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Budowy Urządzeń Chemicznych.
9 (RLIN) 49245
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 30.08.2016 0.00 PN-3502   PN-3502 1000138136 30.08.2016 1 30.08.2016 Normy