Baner ze zdjęciem biblioteki

Zbiorniki do magazynowania mleka - Zbiorniki wewnętrzne - Podstawowe parametry BN-82/2531-02 / (Record no. 50332)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01803cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003420529
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100225.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150428s1982 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)909984497
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/AW
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/AW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EM
-- LUBL 64/AW
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nowicki, Andrzej
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (inżynier).
9 (RLIN) 49296
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zbiorniki do magazynowania mleka - Zbiorniki wewnętrzne - Podstawowe parametry BN-82/2531-02 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Andrzej Nowicki, Mariusz Łukasik ; oprac. Instytut Maszyn Spożywczych w Warszawie].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-82/2531-02
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-2531-02:1982
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1982.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: Norma Branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 0472.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 20 lipca 1982 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1983 r. ; Zastępuje BN-78/2531-02, BN-72/2614-01, Bn-72/2614-02.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 20 lipca 1982 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1983 r. ; Zastępuje BN-78/2531-02, BN-72/2614-01, Bn-72/2614-02.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113801
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łukasik, Mariusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (inżynier).
9 (RLIN) 49344
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Maszyn Spożywczych (Warszawa).
9 (RLIN) 5584
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.08.2016 0.00 PN-3588   PN-3588 1000138152 31.08.2016 1 31.08.2016 Normy