Baner ze zdjęciem biblioteki

Kucharz wielkopolski : (Record no. 50363)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01159cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003673001
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094443.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160412s2015 pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788365239068
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414576658
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR O/IS
Instytucja, która wprowadziła rekord WR O/ISs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR O/LC
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Śleżańska, Maria.
9 (RLIN) 49361
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kucharz wielkopolski :
Ciąg dalszy tytułu praktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ułożyła Marya Śleżańska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy "Ladiamed" Zbigniew Łagodziński,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 308, [4] s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wydrukowano na podst. wydania: Poznań : dr. i nakł. Jarosława Leitgebra, 1892. 4 wyd popr. i znacznie powiększ.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. tyt. stanowi odwzorowanie s. tyt. wydania z 1892 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wielkopolska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113908
920 ## -
-- 978-83-65239-06-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.09.2016 53.60 156373 II   156373 II 1000137819 05.09.2016 1 05.09.2016 Książki