Kucharz wielkopolski : (Record no. 50363)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01159cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003673001 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231094443.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 160412s2015 pl |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788365239068 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414576658 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WR O/IS |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WR O/ISs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WR O/LC |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Śleżańska, Maria. |
9 (RLIN) | 49361 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Kucharz wielkopolski : |
Ciąg dalszy tytułu | praktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | ułożyła Marya Śleżańska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | "Ladiamed" Zbigniew Łagodziński, |
Data wydania | 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 308, [4] s. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Wydrukowano na podst. wydania: Poznań : dr. i nakł. Jarosława Leitgebra, 1892. 4 wyd popr. i znacznie powiększ. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | S. tyt. stanowi odwzorowanie s. tyt. wydania z 1892 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia wielkopolska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 113908 |
920 ## - | |
-- | 978-83-65239-06-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 05.09.2016 | 53.60 | 156373 II | 156373 II | 1000137819 | 05.09.2016 | 1 | 05.09.2016 | Książki |