MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01004cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003766950 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104721.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
160802s2016 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393837724 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)956584735 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/MK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/MK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASOs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kowalska, Dorota |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(zootechnika). |
9 (RLIN) |
28206 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Królik na polskim stole / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Dorota Kowalska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Zootechniki. Państwowy Instytut Badawczy : |
-- |
Fundacja Instytutu Zootechniki Patronus Animalium, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
81, [2] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 79-80. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Królik domowy |
Określnik rzeczowy |
hodowla. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91628 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia (mięso królicze). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73884 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Instytut Zootechniki (Kraków). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
5622 |
920 ## - |
-- |
978-83-938377-2-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |