Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw / (Record no. 5045)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01316cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001579722
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104358.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 950918s1994 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386497009
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751294648
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord WA N/KR U
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/RB/GZ
-- BYDG 22/ET
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zadernowski, Ryszard.
9 (RLIN) 16074
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ryszard Zadernowski, Jan Oszmiański.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1994.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 262, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Podręczniki Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75775
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79561
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Oszmiański, Jan.
9 (RLIN) 10550
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41330
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Podręczniki Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
9 (RLIN) 63574
920 ## -
-- 83-86497-00-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.05.2001 8.00 140879 II   140879 II 1000045467 28.05.2001 2 28.05.2001 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 28.05.2001 8.00 140829 II 6 Mr 16 1000045433 26.03.2025 1 28.05.2001 Książki 31.01.2025