Baner ze zdjęciem biblioteki

Warzywa świeże - Jarmuż BN-75/9137-33 / (Record no. 50520)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01209cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003786350
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110039.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160909s1975 pl f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968528316
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Warzywa świeże - Jarmuż BN-75/9137-33 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Instytut Warzywnictwa.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-9137-33: 1975
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-75/9137-33
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Jarmuż
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1975.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 1 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa XV 33.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma branżowa.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 15 grudnia 1975 r. jako norma obowiązująca od 1 października 1976 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 15 grudnia 1975 r. jako norma obowiązująca od 1 października 1976 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Jarmuż
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113979
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113814
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Warzywnictwa (Skierniewice).
9 (RLIN) 5619
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 13.09.2016 0.00 PN-3541   PN-3541 1000138250 13.09.2016 1 13.09.2016 Normy