Warzywa świeże i ziemniaki : (Record no. 50757)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01189cam a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003810965 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231111714.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 161006s1983 pl a f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)968354055 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Warzywa świeże i ziemniaki : |
| Ciąg dalszy tytułu | zbiór polskich norm i norm branżowych / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", |
| Data wydania | 1983. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [54] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Zbiór obejmuje wszystkie Polskie Normy i normy branżowe obowiązujące na dzień 31 marca 1983 r. z uwzględnieniem zmian i poprawek ogłoszonych w Biuletynach PKNMiJ również do dnia 31 marca 1983 r. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Data wyd. na podst. nr zam. na s. red. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warzywa |
| Określnik rzeczowy | normy. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113814 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ziemniaki (bulwy) |
| Określnik formy | normy. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113838 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 9 (RLIN) | 11427 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40968 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 11.10.2016 | 0.00 | PN-3682 | PN-3682 | 1000138293 | 11.10.2016 | 1 | 11.10.2016 | Normy |
