MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01880cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003434023 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101122.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150515s1985 pl a f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)910012646 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 64/AW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 64/AW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 64/EM |
-- |
LUBL 64/AW |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Borowicz, Ewa. |
9 (RLIN) |
49336 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Bemary elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania BN-84/2567-01 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Ewa Borowicz, Jerzy Pełczyński ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
BN-84/2567-01 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
BN-2567-01:1984 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Warszawa] : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
Data wydania |
1985. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
5 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. tyt.: Norma Branżowa. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 0478. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępny również jako dokument elektroniczny. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 18 grudnia 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-01. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 18 grudnia 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-01. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
-- |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113833 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Pełczyński, Jerzy. |
9 (RLIN) |
49595 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego. |
9 (RLIN) |
49239 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40968 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |