Baner ze zdjęciem biblioteki

Bemary elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania BN-84/2567-01 / (Record no. 50806)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01880cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003434023
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101122.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150515s1985 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)910012646
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/AW
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/AW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EM
-- LUBL 64/AW
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Borowicz, Ewa.
9 (RLIN) 49336
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Bemary elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania BN-84/2567-01 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Ewa Borowicz, Jerzy Pełczyński ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-84/2567-01
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-2567-01:1984
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 5 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: Norma Branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 0478.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 18 grudnia 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-01.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 18 grudnia 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-01.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
-- normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113833
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pełczyński, Jerzy.
9 (RLIN) 49595
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych.
Nazwa jednostki podrzędnej Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego.
9 (RLIN) 49239
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.10.2016 0.00 PN-3823   PN-3823 1000140250 12.10.2016 1 12.10.2016 Normy