Baner ze zdjęciem biblioteki

Susz cykorii dla celów spożywczych BN-84/8091-05 / (Record no. 50808)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01922cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002924754
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114313.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131005s1984 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)860588570
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/MJ
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/MJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EG
-- LUBL 64/MJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pordąb, Zofia.
9 (RLIN) 49597
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Susz cykorii dla celów spożywczych BN-84/8091-05 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Zofia Pordąb, Achilla Stranc, Henryk Dorawa ; oprac. Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8091-05:1984
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-84/8091-05
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA",
Data wydania 1984.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 11 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: Norma branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1251.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych dnia 15 lipca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1985 r. ; Zastępuje BN-71/8091-05, BN-65/8091-04.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych dnia 15 lipca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1985 r. ; Zastępuje BN-71/8091-05, BN-65/8091-04.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76980
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stranc, Achilla.
9 (RLIN) 49598
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dorawa, Henryk.
9 (RLIN) 49599
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych.
9 (RLIN) 49600
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.10.2016 0.00 PN-3836   PN-3836 1000140252 12.10.2016 1 12.10.2016 Normy