Baner ze zdjęciem biblioteki

Blachy do wypieku ciast BN-85/2451-04 / (Record no. 50814)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01797cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003426688
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100631.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150507s1985 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)909998151
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/AW
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/AW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EM
-- LUBL 64/AW
-- KR 93/JR
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brudka, Jan.
9 (RLIN) 49605
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Blachy do wypieku ciast BN-85/2451-04 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Jan Brudka, Witold Lisiecki ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-85/2451-04
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony :
Tytuł BN-2451-04:1985
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 5 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt. Norma Branżowa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 0474.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 15 kwietnia 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-71/2451-04.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 15 kwietnia 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-71/2451-04.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik formy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114135
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lisiecki, Witold.
9 (RLIN) 49606
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
9 (RLIN) 49272
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 12.10.2016 0.00 PN-3914   PN-3914 1000138332 12.10.2016 1 12.10.2016 Normy