Frytkownice elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / (Record no. 50835)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01231cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003815531 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231112027.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 161011s1984 pl a f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)968536268 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Frytkownice elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-84/A-55540 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | PN-A-55540:1984 |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Commercial electric deep fat fryers. Requirements and testing |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | [Warszawa] : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", |
| Data wydania | 1984. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 6 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Grupa katalogowa 0478. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Ustanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik rzeczowy | aparatura i sprzęt |
| -- | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113833 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 9 (RLIN) | 11427 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40968 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 13.10.2016 | 0.00 | PN-3794 | PN-3794 | 1000140269 | 13.10.2016 | 1 | 13.10.2016 | Normy | ||||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 18.10.2016 | 0.00 | PN-3796 | PN-3796 | 1000140352 | 18.10.2016 | 2 | 18.10.2016 | Normy |
