Baner ze zdjęciem biblioteki

Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 / (Record no. 50859)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01615cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003817045
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112124.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161012s1985 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968508837
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Idziak, Barbara.
9 (RLIN) 49602
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Barbara Idziak] ; SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-85/8151-34
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8151-34:1985
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 3 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1211.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na nagł.: Norma branżowa.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 25 maja 1985 r. jako norma obowiązujaca od 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8151-34.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 25 maja 1985 r. jako norma obowiązujaca od 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8151-34.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt
Określnik geograficzny Polska
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113801
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów (Warszawa).
9 (RLIN) 49603
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4860">https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4860</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.10.2016 0.00 PN-3909   PN-3909 1000138368 14.10.2016 1 14.10.2016 Normy