Surowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 / (Record no. 50896)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01432cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx002860449 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231105954.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 130621s1986 pl a f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)852954831 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 64/JK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 64/JK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 64/EG |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Bielicka, Barbara. |
| 9 (RLIN) | 49638 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Surowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [Barbara Bielicka, oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego]. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | BN-85/8012-11 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | BN-8012-11:1985 |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | [Warszawa] : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
| Data wydania | 1986. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 5 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Grupa katalogowa 1218. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Na str. tyt.: Norma branżowa. |
| 530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ | |
| Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu | Dostępny również jako dokument elektroniczny. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 18 października 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1986 r. ; Zastępuje BN-64/7719-03, BN-66/8012-11. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113797 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40968 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). |
| 9 (RLIN) | 5602 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 17.10.2016 | 0.00 | PN-4032 | PN-4032 | 1000138391 | 17.10.2016 | 1 | 17.10.2016 | Normy |
