Baner ze zdjęciem biblioteki

Surowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 / (Record no. 50896)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01432cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002860449
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105954.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130621s1986 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)852954831
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 64/JK
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 64/JK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 64/EG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bielicka, Barbara.
9 (RLIN) 49638
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Surowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Barbara Bielicka, oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-85/8012-11
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8012-11:1985
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
Data wydania 1986.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 5 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1218.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na str. tyt.: Norma branżowa.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również jako dokument elektroniczny.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 18 października 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1986 r. ; Zastępuje BN-64/7719-03, BN-66/8012-11.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113797
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
9 (RLIN) 5602
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 17.10.2016 0.00 PN-4032   PN-4032 1000138391 17.10.2016 1 17.10.2016 Normy