Baner ze zdjęciem biblioteki

Tłuszcze roślinne jadalne - Surowe oleje roślinne PN-87/A-86906 / (Record no. 50907)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01263cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003463168
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103045.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150623s1987 pl f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)934760569
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DS
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tłuszcze roślinne jadalne - Surowe oleje roślinne PN-87/A-86906 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-87/A-86906
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-86906:1987
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Eatable vegetable fats - Crude vegetable oils
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Surowe oleje roślinne
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
Data wydania 1987.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1262.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast PN-78/A-86906, BN-83/8051-05 ; Ustanowiona 10 lutego 1987 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Zamiast PN-78/A-86906, BN-83/8051-05 ; Ustanowiona 10 lutego 1987 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94809
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
9 (RLIN) 11427
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 18.10.2016 0.00 PN-4115   PN-4115 1000138418 18.10.2016 1 18.10.2016 Normy