MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01263cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003463168 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231103045.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150623s1987 pl f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)934760569 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/ISO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DS |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Tłuszcze roślinne jadalne - Surowe oleje roślinne PN-87/A-86906 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-87/A-86906 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
PN-A-86906:1987 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Eatable vegetable fats - Crude vegetable oils |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Surowe oleje roślinne |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
Data wydania |
1987. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
4 s. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 1262. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast PN-78/A-86906, BN-83/8051-05 ; Ustanowiona 10 lutego 1987 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zamiast PN-78/A-86906, BN-83/8051-05 ; Ustanowiona 10 lutego 1987 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94809 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
9 (RLIN) |
11427 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40968 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |