Baner ze zdjęciem biblioteki

Półprodukty cukiernicze - Masa czekoladopodobna BN-88/8094-13 / (Record no. 50966)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01532cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003823148
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112532.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161019s1988 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414617374
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- BYDG 22/AJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Barlińska, Henryka.
9 (RLIN) 735
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Półprodukty cukiernicze - Masa czekoladopodobna BN-88/8094-13 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Henryka Barlińska, Jolanta Kasprzycka ; oprac. Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-88/8094-13
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8094-13:1988
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Masa czekoladopodobna
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1242.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma branżowa.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny również w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 9 sierpnia 1988 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1989 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Czekolada
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113798
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Półprodukty żywnościowe
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114171
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Słodycze
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114172
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kasprzycka, Jolanta.
9 (RLIN) 49677
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego.
9 (RLIN) 49354
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4707">https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4707</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 21.10.2016 0.00 PN-4218   PN-4218 1000138523 21.10.2016 1 21.10.2016 Normy