Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01567cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002855711 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105641.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
130617s1991 pl a f u |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)852949643 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 64/JK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 64/JK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 64/EG |
-- |
LUBL 64/JK |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Tłuszcze zwierzęce - Ocena w chłodni BN-90/8013-03 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[oprac. Centralne Laboratorium Chłodnictwa]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
BN-90/8013-03 |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Nr ujednolicony: |
Tytuł |
BN-8013-03:1990 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[Warszawa] : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, |
Data wydania |
1991. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
4 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Grupa katalogowa 1209. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na s. tyt.: Norma branżowa. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępny również jako dokument elektroniczny. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Centralne Laboratorium Chłodnictwa ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Laboratorium Chłodnictwa dnia 28 września 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1991 r. ; Zastępuje BN-83/8013-03. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Zgłoszona przez Centralne Laboratorium Chłodnictwa ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Laboratorium Chłodnictwa dnia 28 września 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1991 r. ; Zastępuje BN-83/8013-03. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
normy |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113797 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40968 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Centralne Laboratorium Chłodnictwa (Łódź). |
9 (RLIN) |
49348 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |