Baner ze zdjęciem biblioteki

Konserwy mięsne pasteryzowane w puszkach blaszanych BN-88/8016-04 / (Record no. 51003)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01563cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003823102
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112530.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161019s1988 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968545496
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
-- BYDG 22/RB
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lewkowicz, Maria
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (normalizacja).
9 (RLIN) 49696
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Konserwy mięsne pasteryzowane w puszkach blaszanych BN-88/8016-04 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Maria Lewkowicz, Hanna Wieczorek ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-88/8016-04
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-8016-04:1988
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 39 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1213.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma branżowa.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny także w formie elektronicznej.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 6 lipca 1988 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1989 r. ; Zamiast BN-76/8016-04.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 6 lipca 1988 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1989 r. ; Zamiast BN-76/8016-04.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76980
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wieczorek, Hanna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (normalizacja).
9 (RLIN) 49697
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
9 (RLIN) 5602
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4578">https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4578</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.10.2016 0.00 PN-4215   PN-4215 1000138573 26.10.2016 1 26.10.2016 Normy