Linie do produkcji margaryny - Typy i podstawowe parametry PN-89/M-55560 / (Rekord nr 51044)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01367cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx003826150 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231112727.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 161021s1990 pl a f u |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1414613279 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/GJ |
| -- | OLSZT 003/AO |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Stępień, Jerzy |
| Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (normalizacja). |
| 9 (RLIN) | 49705 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Linie do produkcji margaryny - Typy i podstawowe parametry PN-89/M-55560 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [Jerzy Stępień ; oprac. Instytut Maszyn Spożywczych] ; Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | PN-89/M-55560 |
| 246 1# - WARIANT TYTUŁU | |
| Uwaga poprzedzająca tytuł | Nr ujednolicony: |
| Tytuł | PN-M-55560:1989 |
| 246 13 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Margarine production lines - Types and basic parametres |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | [Warszawa] : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", |
| Data wydania | 1990. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [1] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 30 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Grupa katalogowa 0472. |
| 590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY | |
| Uwaga dotycząca normy | Ustanowiona 30 grudnia 1989 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1990 r. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Substancje tłuszczowe jadalne |
| Określnik rzeczowy | normy |
| Określnik geograficzny | Polska. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 113868 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Instytut Maszyn Spożywczych (Warszawa). |
| 9 (RLIN) | 5584 |
| 710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polska. |
| Nazwa jednostki podrzędnej | Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 9 (RLIN) | 11427 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 40968 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 02.11.2016 | 0.00 | PN-4331 | PN-4331 | 1000138605 | 02.11.2016 | 1 | 02.11.2016 | Normy |
