Baner ze zdjęciem biblioteki

Tłuszcze zwierzęce surowe jadalne PN-89/A-85816 / (Record no. 51046)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01429nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003826184
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112729.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161021s1990 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968492887
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Karpińska, Barbara
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (normalizacja).
9 (RLIN) 49585
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tłuszcze zwierzęce surowe jadalne PN-89/A-85816 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Karpińska Barbara, Teresa Zwierzycka ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego], Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-89/A-85816
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł PN-A-85816:1989
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Animal fats raw edible
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
Data wydania 1990.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 4 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1212.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 23 listopada 1989 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1990 r. ; Zamiast PN-63/A-85816.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94809
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zwierzycka, Teresa
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (normalizacja).
9 (RLIN) 49702
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
9 (RLIN) 5602
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska.
Nazwa jednostki podrzędnej Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
9 (RLIN) 11427
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 02.11.2016 0.00 PN-4332   PN-4332 1000138606 02.11.2016 1 02.11.2016 Normy