Baner ze zdjęciem biblioteki

Warzywa świeże - Papryka BN-85/9137-36 / (Record no. 51086)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01304nam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003830604
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113031.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161026s1987 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968513486
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dobrzańska, Józefa.
9 (RLIN) 3083
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Warzywa świeże - Papryka BN-85/9137-36 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Józefa Dobrzańska ; oprac. Instytut Warzywnictwa].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł BN-85/9137-36
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł BN-9137-36:1985
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Papryka
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 (stan aktualny: marzec 1987).
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
Data wydania 1987.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 3 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Grupa katalogowa 1533.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma branżowa.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona dnia 26 listopada 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1986 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona dnia 26 listopada 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1986 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Papryki
Określnik formy normy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114211
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Warzywnictwa (Skierniewice).
9 (RLIN) 5619
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40968
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.11.2016 0.00 PN-4551   PN-4551 1000140500 04.11.2016 1 04.11.2016 Normy