Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwory zbożowe - Mąka pszenna typ 1070 do wypieku sucharów ZN-73/MPSS/Z-13/33. (Record no. 51099)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01127nam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003813903
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111914.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 161010s1973 pl a f u |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)968485192
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/GJ
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwory zbożowe - Mąka pszenna typ 1070 do wypieku sucharów ZN-73/MPSS/Z-13/33.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł ZN-73/MPSS/Z-13/33
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Nr ujednolicony:
Tytuł ZN/MPSS/Z-13/33:1973
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Mąka pszenna typ 1070 do wypieku sucharów
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Normalizacyjne,
Data wydania 1973.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 2 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Arkusz
Kod typu nośnika nb
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nagł.: Norma zakładowa.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 5 listopada 1973 r. jako norma obowiązująca od 5 listopada 1973 r.
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY
Uwaga dotycząca normy Ustanowiona 5 listopada 1973 r. jako norma obowiązująca od 5 listopada 1973 r.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy normy
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113839
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Normalizacyjne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40972
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 08.11.2016 0.00 PN-2655   PN-2655 1000140514 08.11.2016 1 08.11.2016 Normy